Final de temporada tranquil per a les colles vallenques

Castells de final de temporada com és tradicional a la Fira de Vila-Rodona, on les dues colles vallenques van tancar el curs casteller sense ensurts i donant l'oportunitat de pujar als troncs a alguns castellers il·lustres

Vila-rodona va acabar esdevenint la diada tranquil·la i sense cap gran repte que buscaven les dues colles de Valls per acomiadar una temporada 2018 que de ben segur tindrà un bon lloc en les llibres d'història dels Xiquets de Valls.

Per la Colla Vella hi serà perquè els rosats tanquen amb els números a la mà la millor temporada de la seva història, amb la cirereta de guanyar novament el Concurs de Castells 18 anys després. A Vila-Rodona van tancar el curs amb un 4d8 especial per un pis de terços format pel retornat Joan Ibarra i pel veterà Juan Romero Juanatxo. També amb el 3d8, el 9d7 i el pd6 per posar punt i final a una temporada pel record.

També amb sorpreses al pis de terços de 4d8, amb una altre gran veterà com Salvador Ramon, va tancar un curs positiu la joves de Valls. Els de la camisa vermella van completar també a Vila-Rodona el 3d8 i el 5d7 per a posar punt i final a un curs amb bons registres dels grans castells sense folre, però també amb deures pendents.

Un Francesc Ramon a la Joves i un Albert Martínez a la Vella que s'espera que continuïn un any més com a caps de colla de les dues formacions vallenques