TDX-2022

La fira de Santa Úrsula serà l'aparador de les novetats editorials castelleres

 

Coincidint la setmana vinent amb la diada i la fira de Santa Úrsula, la capital de l'Alt Camp acollirà la presentació de diferents novetats editorials relacionades amb els castells

A poc més d'una setmana de la gran diada de Santa Úrsula, Valls prepara un any més tota una setmana en que el fet casteller serà protagonista des de diferents vessants com la presentació de novetats editorials relacionades amb el món casteller i que enguany és especialment prolífic.

D'aquesta manera, fins a tres nous títols seran presentats durant els propers dies a la capital de l'Alt Camp. Entre aquests "El Gran Llibre dels Castells", un llibre en principi dedicat als més petits de la casa per a fer una introducció del món casteller mitjançant una obra didàctica i il·lustrativa. Amb textos de la periodista vallenca Raquel Sans i l'il·lustrador tarragoní Octavi Torné, el llibre aporta dades que també sorprenen i desperten l'atenció dels adults.

Més reflexiu i més a prop de l'assaig casteller arriba "Castells: Una història d'èxit" escrit per l'ex-president de la Coordinadora de Colles i membre fundador dels Castellers de Sants Miquel Botella. En aquest s'aprofundeix en l’impacte social dels castells més enllà de les construccions assolides en els darrers anys

La tríada de novetats castellers la completa el compendi de les actes del Simposi Casteller del 2017, centrat en els Drets d'imatge de les colles i els assajos castellers.