El CB Valls-Salt, diumenge i en directe a TAC12

Doble feina per al conjunt de Francesc Canals, que divendres afrontarà la Lliga Catalana i diumenge la Lliga EBA. El darrer duel podrà seguir-se en aquesta casa a partir de les 19 hores.

El Club Bàsquet Valls progressa adequadament gràcies a la contundent victòria a Calvià per 61 a 84. Un triomf que permet esvair els dubtes ocasionats per l'anterior derrota a casa per 30 punts. Amb un balanç de 2 a 1, els vallencs recuperen posicions a la Lliga EBA i encaren una setmana complicada perquè divendres afrontaran l'anada dels quarts de final de la Lliga Catalana.

El rival serà l'Igualada, clàssic oponent directe de la fase regular competitiva. Francesc Canals haurà de gestionar els minuts de pista sense perdre l'opció de classificar-se per a la final four.

Dos dies després, diumenge a les 19 hores, el CB Valls rebrà també a casa el Salt amb la intenció de guanyar per fi com a local a la Lliga EBA. Serà la segona transmissió en directe a TAC12 d'aquesta temporada i pot situar l'equip a la part alta de la taula.

El Salt es troba a la zona perillosa amb només una victòria. La infermeria vallenca segueix pràcticament buida, a l'espera de disposar del lituà Modestas.