×

Avís

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 351

JUser: :_load: No es pot carregar a l`usuari amb id: 350

La Colla Vella i la Colla Joves actuaran segons i tercers respectivament a la Diada de Sant Fèlix

 

Ja es coneix l'ordre d'actuació de les colles que participaran el proper dimarts en la diada de Sant Fèlix de Vilafranca del Penedès. Les dues colles vallenques tornaran a ser presents en una de les diades més importants de la temporada juntament amb els Castellers de Vilafranca i els minyons de Terrassa.

Els Minyons de Terrassa seran els encarregats d’obrir la Diada de Sant Fèlix de dimecres vinent. Així ho ha decidit Albert Martínez, cap de colla de la Colla Vella dels Xiquets de Valls que després de tocar-li el paperet amb el número 1 al sorteig celebrat a Vilafranca del Penedès ha triat l’opció que els fa ser segons, seguits de la Colla Joves i dels Castellers de Vilafranca. Abans de Sant Fèlix però, la Vella i els verds actuaran al Catllar i a l’Arboç i els vermells a Igualada diumenge. I els de la camisa malva a Sitges.

La diada de Sant Fèlix, enguany, presenta dues novetats que han treballat els administradors, juntament amb el gestor cultural Jordi Bertran, que repetirà com a cap de plaça. Volen agilitzar encara més la diada. L’actuació començarà a 1 quart d’1 del migdia, 15 minuts abans de l’habitual. Pel que fa als pilars de mèrit, a partir del de 6, es podran intentar a la quarta ronda si s’han completat tres castells anteriorment. La nova mesura inclourà que en cas de no coronar l’espadat, es podrà tornar a intentar a les següents rondes.