CB Valls - Mataró (52-82)

Dolorosa derrota dels vallencs davant un dels equips destinats a la part alta de la Lliga EBA. La inspiració dels visitants ha estat inapel·lable i deixa el CB Valls amb un balanç d'1-1. 

El Mataró ha estat una piconadora per aigualir el debut com a local del CB Valls a la fase regular. Els del Maresme van perdre la setmana anterior i els de l'Alt Camp van guanyar... Però avui la història ha sigut completament diferent. L'encert des de dins i des de fora per part dels visitants ha frenat qualsevol opció de remuntada. Tampoc ha ajudat la irregularitat ofensiva dels de Francesc Canals que han acomiadat la jornada amb un deficient 35% en tirs de dos i un 12% des de la zona de triples.

El màxim anotador vallenc ha estat Edwards malgrat aconseguit tan sols 8 punts. Pel cantó contrari, en canvi, sobresurten els 18 punts de Jaume Solé i els 14 rebots d'Omaru Toure.

El toc d'atenció ha de ser útil aviat, dissabte i coincidint amb el segon desplaçament de la temporada, que portarà el CB Valls al pavelló del Calvià balear (16.30h.).

Pacials: 10-18, 16-23, 14-21 i 12-20.

Fitxa del partit:

http://competiciones.feb.es/estadisticas/Partido.aspx?p=2015454&med=0