2 de 2, el CB Valls busca un inici de Lliga EBA inèdit

Des que ha tornat a la categoria mai ha començat amb dues victòries consecutives. L'estadística a domicili ja va trencar-se la setmana anterior... Ara cal fer el mateix a la capital de l'Alt Camp.

El Joana Ballart és tan fiable que si el Club Bàsquet Valls registra xifres similars fora d'ell, tindrà garantit el cartell d'aspirant a classificar-se per a la fase d'ascens a la Lliga LEB Plata.

És la tercera temporada seguida a Lliga EBA i per primer cop els vallencs s'han endut la victòria al desplaçament inaugural. No va passar l'any passat a Vic i tampoc dos enrere a Sitges. L'estadística va trencar-se contra el potent Martorell. Ara es pretén mantenir l'habitual rendiment com a local davant el Mataró; serà dissabte a partir de les 18 hores.

Amb l'única baixa per lesió del lituà Modestas, els homes de Francesc Canals han aprovat amb nota durant l'inici de temporada, classificant-se per a la fase final de la Lliga Catalana i començant amb bon peu la Lliga EBA. Els jugadors tenen pressa per mirar la classificació des de dalt.

El rival del cap de setmana també va obrir la Lliga EBA amb victòria davant l'Igualada.