Francesc Canals (CB Valls): "Tenim una plantilla més equilibrada"

La Lliga EBA d'enguany serà la més potent dels últims anys. 3 equips del territori compartiran grup, entre ells el Club Bàsquet Valls, que ha confeccionat un equip molt més compensat que el de la temporada anterior.

Les sessions inicials són duríssimes perquè a la càrrega física cal sumar la intensa calor i la humitat, que dificulta la feina dels jugadors. Però si algun tret defineix aquesta plantilla és el múscul.

3 fitxatges, Jordi Barberà del Cantaires, el lituà Modestas Marcionskas del Joventut i la torre de la Lliga. Es diu Ryan Edwars, té 23 anys i una altura de 2.17. Provinent del bàsquet universitari, amb ell el Club Bàsquet Valls vol ser torturar els rivals a la pintura.


Entre les baixes destaquen els adéus d'Adrià Baiget i Marc Giménez. I no oblidem la tornada d'Uri Besora, lesionat tot el curs passat.

I difícil saber qui és el favorit enguany perquè gairebé la meitat dels 14 participants disposen d'opcions factibles d'acabar entre els 2 millors i lluitar per l'ascens a LEB Plalta. Entre ells, un Salou i un CBT que ens permetran viure 6 derbis, amb transmissions en directe a TAC12 i una programació setmanal centrada en el bàsquet.

Dissabte a les 18 hores l'equip jugarà un amistós com a local davant el Ploms i la presentació oficial serà el 15 de setembre davant el Pardinyes. Entre els dos amistosos començarà la primera fase de la Lliga Catalana contra el CBT i el Salou.