Galimany es marca l'objectiu de millorar marca a l'europeu d'atletisme

Després de superar sense problemes els tests de lactats, que mesuren l’estat de forma de l’atleta que demana la Federació per confirmar la convocatòria, la fondista vallenca Marta Galimany competirà als campionats europeus d’atletisme. Ho farà a la prova de marató, una distància que no és la seva, però per a la qual va aconseguir la mínima a principi de temporada a la marató de Berlin, precisament, la ciutat que acollirà els campionats del 6 d’agost i finalitzen el 12 del mateix mes.
 
Galimany arriba a la cita amb una marca de 2 hores 34 minuts i 16 segons i ho fa amb el regust encara de la medalla d’argent aconseguida als Jocs Mediterranis de Tarragona en la prova de mitja marató. Galimany serà l’única atleta tarragonina present als campionats europeus de Berlín, els primers de la seva carrera. L’objectiu, millorar marca i ajudar l’equip estatal a obtenir una bona posició.
 
Galimany es desplaçarà a Berlin el 7 d’agost. La prova de marató es disputarà l’últim dia dels campionats, el 12 d’agost al matí.