Vint espectacles a la programació de tardor de Valls, que perd Mar Ulldemolins

Els teatres de Valls han donat a conèixer la cartellera per a la propera tardor. Fins el mes de gener s’han programat una vintena d’espectacles, entre els que destaquen la presència de Joan Pera, els acròbates de Tànger o la Johan Strauss Orchestra. En canvi, no serà a la cartellera, com estava previst, l’actriu local Mar Ulldemolins.

Valls no podrà veure sobre l’escenari l’actriu vallenca Mar Ulldemolins la propera tardor, com estava previst inicialment en la programació dels teatres de Valls. L’actriu de baixa per maternitat, ha suspès les funcions d’Un cop l’any, l’obra dirigida per Àngel Llàcer que estava inclosa dins l’abonament de temporada dels teatres vallencs.

En el seu lloc, la Xarxa de Cultura de Valls programarà El fantasma de Canterville, amb Joan Pera, que es convertirà en un dels vint espectacles programats fins el proper mes de gener a la capital de l’Alt Camp. Una programació variada que inclourà, coincidint amb Santa Úrsula, les torres humanes de Tànger que portarà la companyia acrobàtica d’aquesta localitat, formada per 14 acròbates.

L’estrena de la programació dels Teatres de Valls recordarà el dramaturg vallenc Pere Mialet. El Grup del Teatre Principal prepara un espectacle que oferirà en sessió doble el primer cap de setmana d’octubre que vol rendir homenatge a aquesta figura del teatre local.

A banda de teatre, la programació dels Teatres de Valls també incorpora música, en aquest cas, amb l’Orquestra Càmera Musicae i el cello de Mariona Camats; o també, la Johan Strauss Orchestra, que al desembre oferirà el concert d’any nou a la capital de l’Alt Camp.

Les entrades per a la nova temporada es podran adquirir a partir del 26 de setembre. Abans, a partir del 12 del mateix mes es posaran a la venda els abonaments que inclouen tres espectacles.