A punt el tercer procés participatiu dels pressupostos de Valls

.be

L'Ajuntament de Valls obre el tercer procés participatiu d'aquest mandat, al qual es destinarà una inversió de 200.000 euros, gairebé el doble de l'any passat. Ara comença la fase de recollida de propostes.

Queden encara projectes per implementar de l’última convocatòria, com l’espai d’acollida de gats abandonats, millores al parc de Mas Miquel o la nova pista de bàsquet al Fornàs, que ja s’ha anunciat que es preveu que s’executin els propers mesos.

Mentrestant però, l’Ajuntament de Valls ja prepara un nou procés de pressupostos participatius. Una tercera convocatòria que seguirà incrementant la dotació econòmica. En aquesta edició s’enfilarà ja fins els 200.000 euros, un 43% més que l’edició passada.

Com a novetat, s’ampliaran també les sessions informatives amb trobades veïnals, set en total, en una fase de reunions informatives i de recollida de propostes que començarà la setmana que ve i s’allargarà fins a finals de mes.

Un esforç que pretén incentivar la participació en la confecció de propostes col·lectives. A banda de les propostes sorgides de les reunions veïnals, aquestes també es poden presentar de forma individual a través de la web de l’Ajuntament fins el 30 de juliol.

En l’última edició es van presentar un total de 67 propostes. La votació popular tindrà lloc el mes d’octubre. La voluntat superar els poc més de 700 vallencs que van participar de la proposta en l’anterior edició, una xifra que no arriba al cinc per cent del cens electora