Valls mostra el seu suport a l'exsecretari d'Interior Cèsar Puig, processat per l'Audiència Nacional

La sala d’actes del convent del Carme es va quedar petita per encabir les mostres de suport dels seus veïns al secretari d’interior cessat pel 155 Cèsar Puig. L’amenaça de la pluja va comportar el canvi d’ubicació d’un acte amb regust d’homenatge previst per realitzar-se al claustre de l’equipament i que es va iniciar amb pilars de salutació de les dues colles castelleres de la ciutat per simbolitzar la comunió d’aquesta amb el vallenc encausat en el marc dels judicis per l’1 d’octubre. Un César Puig emocionat que entén que el suport dels vallencs va més enllà de la seva persona.

Actualment, Cèsar Puig espera conèixer la data del seu judici. A l’antiga cúpula d’interior, a la que pertanyia Cèsar Puig se l’acusa d’un delicte de sedició i d’organització criminal. No amaga la preocupació després de veure les decisions preses amb els consellers del govern, empresonats preventivament, però assegura tenir la consciència tranquil·la de no haver fet res que sigui penalment punible.

L’acte de suport a Cèsar Puig va comptar també amb la presència del seu advocat, Jaume Alonso-Cuevillas, que també assessora Puigdemont. Juntament amb el catedràtic Joan Queralt van analitzar la judicialització del procés.