Jordi Barberà, primer fitxatge del nou CB Valls

Barberà té 22 anys, medeix 2.02 i pot ocupar les posicions de 3 i també de 4. A l'espera de noves incorporacions són baixa segura el nord-americà Freeman i els nacionals Marc Giménez i Àlex Medina.

Format a l'Amposta, el Tortosa, el Barça i al CBT, amb qui va tenir minuts al primer equip a les ordres de Berni Álvarez, la seva última experiència ha estat al Cantaires de Tortosa, també de Lliga EBA, i on ha assumit un rol importantíssim per primera vegada dins la seva encara curta trajectòria esportiva. Els ebrencs van descendir a Copa Catalunya.

Coneix Francesc Canals a qui va tenir de tècnic a l'època de júnior al Serrallo. Un Club Bàsquet Valls que arrenca així la planificació de la tercera temporada consecutiva a Lliga EBA.

El curs passat, el CB Valls va optar a l'ascens de categoria però va quedar-se sense opcions de playoff dues setmanes abans del final de la fase regular. A l'espera de noves incorporacions són baixa segura el nord-americà Freeman i els nacionals Marc Giménez i Àlex Medina.