Comerciants i Ajuntament de Valls es reuneixen pel pla de senyalització

L'Ajuntament de Valls busca la complicitat dels comerciants en la fase final de la implementació del pla de senyalització. Hi haurà un temps de prova per detectar errades i evitar que es repeteixin errors. UN cop s’acabi d’implantar, s’hauran instal•lat unes 600 noves senyals.

L’Ajuntament de Valls preveia poder culminar el desplegament del projecte de renovació de les senyals d’orientació de la ciutat a finals del mes de juliol, però finalment no serà fins el setembre que es completarà el mateix. Amb més d’un 80% de les noves senyals, 600 en total, ja col•locades,les errades detectades i els problemes informàtics dels panells informatius han retardat la implementació del projecte.

Aprofitant la pròrroga en la implementació del pla de senyalització, els responsables polítics del mateix, s’han reunit amb membres de l’associació de botiguers locals Comerç de Valls, per consensuar millores en el mateix vinculades a la presència en la senyalització de les grans àrees comercials de la ciutat.

La instal•lació, pressupostada en més de 130.000 euros la realitza l’empresa Proseñal seguint el pla elaborat per MCRIT.