Sant Joan espera la gamma extra vallenca


Sant Joan a Valls tornarà a marcar aquest dilluns, a la una del migdia i en directe a TAC12, el tret de sortida oficial a la temporada castellera i ho podria tornar a fer amb castells de la Gamma Extra de les dues colles vallenques.

LA VELLA TÉ ON TRIAR

És el cas d'una Colla Vella que ha anat afinant en les darreres setmanes castells com el 5d8, el 4d8p i el pd7f amb la intenció de què puguin pujar un pis més a la plaça del Blat. Tot sense descartar el treball que està fent amb les manilles del 2d9. Una sèrie de castells que podrien conformar una de les millors actuacions rosades per Sant Joan.

LA JOVES CONFIA EN LES MANILLES

També podria signar un dels seus millors Sant Joan la Colla Joves. Tot i arribar a la cita amb un sol castell de nou descarregat enguany, els de Francesc Ramon confien en la bona feina feta amb les manilles en aquest primer tram de temporada per a poder fer un salt de gegant aquest curs. Així, tenen en el pd8fm el seu primer gran objectiu, sense descartar el 2d9 emmanillat.

NOU SISTEMA DE RONDES

Una diada que estrenarà el nou sistema de rondes que vol dotar a l'actuació de més agilitat. Les colles només tindran tres peus o intents per ronda, però amb una quarta tanda per tancar l'actuació.

COMPLETES, TAMBÉ A TAC12

La nit abans, i també en directe a TAC12, a Completes, les dues colles es veuran les cares per primera vegada en aquesta festa major actuant a l'antiga, i on també s'haurien de veure castells de nou pisos a banda i banda de la plaça.