Artur Alaminos canvia el Serrallo pel Joana Ballart

 

Artur Alaminos s'incorpora al club de jugadors que han passat pels principals equips de bàsquet del Camp de Tarragona. El montblanquí s'incorpora al Club Bàsquet Valls i suma així l'entitat blanc-i-vermella a un currículum on també destaquen CBT o Salou. Alaminos és una de les cares visibles del bàsquet a casa nostra els darrers anys i la seva marxa al Joana Ballart no fa més que confirmar que, enlloc, com a casa.

MILLORAR EL BENESTAR

L'aler-pivot de 32 anys deixa el Serrallo per obrir una nova etapa vital i professional. El darrer any a LEB Plata a Tarragona li va suposar un esforç i un sacrifici pel qual no volia tornar a passar. Continuar jugant a bàsquet era prioritari, sí, però sabent que hi ha vida més enllà. Ara a Tercera FEB, l'antiga EBA, continuarà gaudint d'una lliga de nivell, però no amb la mateixa exigència.

Alaminos arriba a un Valls que ja fa anys que és dels equips forts de la categoria. Enguany ja té pràcticament tancat un projecte de nou potent i il·lusionant. Els rivals també esperonen.

RETROBADES

L'oferta vallenca feia anys que es repetia i ara ha fructificat després de diversos intents fallits. I és que són moltes les peces les que han encaixat. Alaminos coincidirà amb excompanys i bons amics com Òscar Ngomo i Gonzalo Baltà; també amb Víctor Neila, el seu primer entrenador en categories sènior.

Alaminos i els seus nous companys es posaran en marxa el 19 d'agost.