El Pius completa la modernització del servei de diagnosi de la imatge

Noves inversions al Pius Hospital de Valls, que ha estrenat nous equipaments al servei de diagnosi de la imatge i ara renovarà el servei informàtic. El centre hospitalari de l'Alt Camp i la Conca preveu encara més inversions i un pla de viabiltiat per millorar-ne la rendibilitat.

És la nova maquinària de què disposa l’àmbit de radiologia del Pius Hospital de Valls. Completa la modernització duta a terme els últims anys dins el servei de diagnòstic de la imatge del centre i permetrà als professionals de l’hospital millorar la comoditat de les exploracions i també la qualitat de les mateixes. L’habilitació de la sala i l’aparell han costat 400.000 euros, que s’han d’afegir també a les inversions anteriors en l’àmbit de les ecografies. Tancat el repte de millorar el servei de diagnosi de la imatge, ara l’hospital vallenc es centrarà a millorar també el servei informàtic de comunicació.

La determinació s’ha pres en l’últim consell d’administració del Pius, un òrgan que amb la jubilació del gerent Quim Pellejà, dirigeixen ara Noemí Prieto i Anton Benet, que ja formaven part de la cúpula directiva. El consell també va aprovar una liquidació de comptes que sobre uns 36 milions d’euros de pressupost deixen un dèficit del 0.8%, focalitzat especialment a la residència. Per ajustar més encara els comptes, el centre elaborarà un pla de viabilitat.El pla de viabilitat vol mirar al futur. Per això, també s’estudiarà la necessitat d’invertir en infraestructrures per poder encabir la demanda de serveis que arriba de l’àmbit d’influència del centre, al rerefons del Camp de Tarragona.