Valls ja ho té tot a punt per a Sant Jordi

Del 18 al 26 d'abril, Valls celebrarà la diada de Sant Jordi. S'han programat més de trenta activitats i propostes culturals on els protagonistes són els llibreters, floristes i el teixit associatiu vallenc.

Els actes previs arrencaran el dia 18 amb l'espectacle infantil "Un món i un munt! de dracs" de Tanaka Teatre a la plaça Prim, mentre que al Teatre Principal s'hi estrenarà el concert organitzat pels Amics de la Música de Valls. Espectacles, presentacions de llibres i exposicions seran la prèvia d'un dels dies més esperats de l'any.

La jornada central serà el dimarts 23. Comptarà amb les tradicionals parades de llibres i roses al Pati, a la Plaça 1 d'octubre i als carrers de la Cort, Jaume Huguet i Jaume Mercader. A partir de les 18 h  tindrà lloc la despertada i cercavila dels dracs de la ciutat amb la Unió Anelles de la Flama que tindrà el seu punt final a la plaça de Blat.

Com a principal novetat, el Museu Casteller s'estrenarà com a nou espai en el seu primer Sant Jordi acollint l'exposició "Why" en la qual Carme Solé descobreix l'ofici de la il·lustració a través dels seus dibuixos.