El Vilar ha de tornar a ser un fortí

Un cop superada la mala dinàmica de nou jornades sense guanyar, la Unió Esportiva Valls afronta el tram decisiu de la temporada amb la il·lusió renovada. Les últimes setmanes, el conjunt de Manel Cazorla ha tornat a ser aquell equip competitiu i difícil de superar. Els vallencs encadenen tres jornades sense perdre davant rivals d'entitat. A més, haurien pogut sumar més punts en les dues darreres sortides, on al Valls li van empatar als últims minuts. Als de l'Alt Camp, la setmana de descans també els ha servit per acabar de fer net amb els lesionats.

EL FIGUERES, UN RIVAL DIRECTE

Davant el Figueres, seran tres punts importantíssims. El Valls, sisè classificat amb 31 punts rep la visita del quart amb 35. Els de l'Alt Empordà arriben en ratxa. Tot i que venen de perdre per 1 a 2 davant els Sants, abans havien encadenat fins a nou partits sense conèixer la derrota.

El partit entre la Unió Esportiva Valls i la Unió Esportiva Figueres arrencarà diumenge a un quart d'una del migdia. A la primera volta, els gironins ja van superar als de l'Alt Camp per dos a zero.