Un incendi afecta greument un edifici a Valls

Va ser a les dues de la matinada quan els bombers de la Generalitat van rebre l'avís d'un incendi a la primera planta de l'immoble situat al número 2 del carrer Hort dels Alls de la capital de l'Alt Camp. El foc es va estendre ràpidament a la resta de plantes de l'edifici. Set dotacions dels Bombers es van desplaçar fins al lloc dels fets per fer front al foc i esbrinar si hi havia alguna persona atrapada, fet que es va descartar.

Les tasques d'extinció es van allargar fins a les quatre de la matinada i aquest matí de dijous, els efectius hi han tornat per a revisar els possibles punts calents restants.

Ho han fet acompanyats de tècnics municipals que han fet una primera inspecció de l'estat de l'edifici després del foc. En aquesta, i a manca de l'informe definitiu, s'ha determinat que l'estat en què ha quedat l'immoble és molt precari, sobretot ple que fa als diversos sostres de cada pis.

POSSIBLE ENDERROC

En funció de l'informe definitiu, es valorarà si es declara l'immoble en estat de ruïna, el que podria obligar a la propietat, fins i tot, a l'enderroc del mateix. Si aquesta no respon, l'ajuntament podria actuar-hi de forma subsidiària.