La UE Valls comença a mirar cap a dalt

A la primera volta, la UE Valls va sumar vint-i-quatre punts de quaranta-cin possibles. Superat l'equador de la segona, els vallencs només n'han sumat set de vint-i-quatre. Cinc dels quals, les últimes tres jornades. Falten set partits i, per tant, el conjunt de Manel Cazorla hauria de guanyar o puntuar en pràcticament tots els duels per igualar el que va aconseguir abans de Nadal. Si ho fa, serà, segur, equip de promoció d'ascens.

S'HA TRENCAT LA MALA DINÀMICA

Amb tot, la igualtat a la zona mitjana de la Lliga Elit és màxima. De la tretzena posició, la primera del descens, fins a la sisena, la que ocupa el Valls i l'última de play-off d'ascens, només hi ha sis punts de diferència. Els de la capital de l'Alt Camp, però, tenen arguments per ser optimistes. Les últimes setmanes s'ha començat a buidar la infermeria després de la plaga de lesions que va patir a principi d'any i els vallencs acumulen tres jornades sense perdre. 

EL VILAR HA DE TORNAR A SER UN FORTÍ

Serà clau recuperar l'efectivitat al Vilar, on el Valls va estar més d'un any sense perdre. Una ratxa que es va trencar el passat 21 de gener davant la Guineueta. Des de llavors, els vallencs només han pogut guanyar un dels últims cinc partits. Diumenge a un quart d'una del migdia davant el Figueres, el quart classificat, nova oportunitat del Valls per no perdre de vista les primeres posicions.