Pardinyes - CB Valls (91-75)

Els vallencs es queden gairebé sense opcions de disputar la fase d'ascens a la LEB Plata en caure a la pista del rival que marca el tall de la zona capdavantera. A manca de 3 partits el Pardinyes compta amb 2 de marge sobre el conjunt de la capital de l'Alt Camp.

Les absències d'Adrià Baiget i JJ Miguel han passat factura i el Pardinyes s'han emportat la final anticipada, la prèvia de fase regular per gairebé dictaminar qui serà l'equip que acompanyarà el Vic a la següent fase. 

Per davant contínuament, la insistència des de l'exterior amb 5 triples durant la primera meitat ha permès que els locals marxessin a vestidors amb 9 punts d'avantatge. Forts, els lleidatans han continuat bé durant el tercer període, ferint la defensa vallenca amb un parcial de 4-0 que ha forçat el temps mort de Francesc Canals.

Però la reacció no ha arribat, al contrari. El Pardinyes ha accelerat el rendiment ofensiu per tancar el tercer quart amb 22 punts de marge pràcticament insalvables. Amb orgull els visitants ho han intentat a la desesperada però els darrers 10 minuts de duel han estat gairebé un tràmit. 

Dissabte (17.45 hores) el CB Valls rebrà a casa el Cerdanyola amb l'obligació de guanyar a l'espera de l'ensopegada del mateix Pardinyes a Igualada, també oponent de la part alta. Si aquesta opció no es compleix, els del Joana Ballart quedaran eliminats matemàticament de la lluita per pujar. El CB Valls-Cerdanyola podrà seguir-se en directe a TAC12.

Parcials: 23-18, 23-19, 22-13 i 23-25

Classificació Lliga EBA (grup C-B)

http://competiciones.feb.es/Estadisticas/Resultados.aspx?g=6&t=2017

Fotografia: twitter @GenaroLleida