Pardinyes-CB Valls, una final de camí a la LEB Plata

Queden 4 jornades per acabar-se la fase regular de la Lliga EBA i una sola victòria separa els vallencs de les places de playoff. I el tall el marca el següent rival: Qui perdi dissabte quedarà pràcticament eliminat.

L'únic equip capaç de guanyar aquesta temporada al Joana Ballart va ser el Pardinyes, per 2 punts de diferència i encara reforçat per Edu Villacampa, retirat de la competició. Sobre el paper, el Pardinyes és favorit amb un partit de coixí sobre el Club Bàsquet Valls, que passarà per Lleida sense marge d'error.

Els de Francesc Canals arriben bé després d'encadenar 4 victòries per aferrar-se a l'esperança d'un playoff d'ascens caríssim i que situa el Vic i el mateix Pardinyes com a primer i segon classificat. L'única plaça encara a l'abast és la segona: Guanyar és imprescindible.

El base Adrià Baiget seguirà com a baixa per problemes de vertigen. El partit es disputarà aquest dissabte a les 20 hores. 2 victòries per sobre i a manca de 3 jornades, el Vic rebrà el Sants al seu pavelló, rival de la part baixa de la Lliga EBA.