La UE Valls amplia la plantilla amb la incorporació d’Albert Rabassó

El tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla tindrà una peça més per poder triar. El conjunt vallenc ha incorporat Albert Rabassó. El jugador, de 25 anys, ha fitxat aquesta setmana i ja s’ha exercitat amb el grup.

Tot i que la direcció tècnica del club vallenc buscava un davanter per donar resposta al perfil de baixes per lesió i sanció que arrossega l’equip, no han trobat en el mercat la peça que cercaven. A més, tenint en compte que la sanció de Ricki Nogueira s’ha quedat en quatre partits, que es confia poder iniciar l’any amb els lesionats recuperats, i que la solució d’emergència amb Folch de davanter ha funcionat, els vallencs han desactivat aquesta opció.

A canvi han recuperat un jugador interior amb capacitat per connectar mig camp i davantera que enriquirà el mig camp dels blanc-i-vermells.

Cazorla coneix bé el jove jugador de banda format a les categories inferiors del Nàstic. Ja l’havia dirigit i, de fet, fa dues temporades ja va fer la pretemporada amb la Unió Esportiva. Llavors, va haver d’abandonar el club vallenc per motius laborals que el van portar a Andorra, on ha jugat a l’Atlètic Escaldes i al Pas de la Casa. Abans havia jugat al València Mestalla, Ascó i El Catllar.