Més d'un mes d'activitats per celebrar el Nadal a Valls


Valls encetarà el seu cicle d’activitats nadalenques a un mes vista de la celebració. L’encesa dels llums ornamentals aquest divendres, a partir de les sis de la tarda amb un espectacle i concert al Pati, en donarà el tret de sortida. Fins passat Reis, el teixit social i econòmic de la capital de l’Alt Camp ha confeccionat un programa d’actes que contempla fins a una seixantena d’activitats. El primer tast de Nadal a Valls ja arribarà aquest cap de setmana en què s’estrenarà un Village de Nöel.

Els elements i propostes més tradicionals també seran presents a les festes de Nadal i Reis de Valls. Entre aquestes destaquen el Mercat de Nadal i Fira de Capons, que tindrà lloc el cap de setmana del 16 i 17 de desembre.

MÚSICA I PASTORETS 

A nivell cultural, els Amics de la Música proposen dues cites de pes a l’església de Sant Joan: el Cant de la Sibil·la, la nit de Nadal, i el concert participatiu en què s’interpretarà  el Glòria de Vivaldi, el dia 30. Per la seva banda, el Grup del Teatre Principal escenificaran un any més els seus genuïns Pastorets Principals de Valls al llarg del periple festiu.

Per la seva banda, els infants també podran gaudir dels seus espais tradicionals. Del 2 al 4 de gener s’instal·larà a la sala Kursaal el Parc de Nadal, farcit d’activitats lúdiques i tallers. Paral·lelament, podran visitar també la Fàbrica de les Il·lusions que es tornarà a ubicar a la sala de la Cooperativa.

Són dies d’il·lusió, preàmbul de la nit de Reis i la Cavalcada, que tancarà un cicle festiu forjat amb la participació d’una cinquantena d’entitats, comerços i institucions locals.