La CUP de Valls reclama actuacions que dinamitzin el Barri Antic

La CUP de Valls presentarà un total de 127 al•legacions al projecte de pressupost de l'Ajuntament de Valls aprovat inicialment el mes passat amb el suport únic de l'equip de govern. La candidatura popular recela de la voluntat social d'un pressupost en què diuen, hi predomina la inversió en totxo. Els cupaires insisteixen en la necessitat de construir ja un centre cívic al cor del Barri Antic com a eina de dinamització del centre històric.

Un centre cívic que hauria de donar servei a tots els col•lectius des de la petita infància fins a la gent gran. Per això, aventuren des de la CUP, la prioritat no hauria de ser la rehabilitació de Ca Xapes per reubicar-hi la Llar del Jubilat, precisament, la inversió estrella del pressupost presentat al consistori pel govern vallenc.

Des de la CUP s'aposta també per incrementar en 200.000 euros la partida destinada a l'adquisició i rehabilitació d'habitatge al Barri Antic i també convida a incrementar les partides destinades a subvencions a l'habitatge. A més, els cupaires prioritzen també projectes com la rehabilitació de Ca Padró i insisteixen en la necessitat de trobar unes instal•laicons dignes per a l'escola de música i la Policia Local de Valls.