La UE Valls fitxa al central Brian Piñeiro i espera al davanter Sergi Folch

El central esquerrà Brian Piñeiro ha convençut al cos tècnic de la Unió Esportiva Valls. Serà la penúltima incorporació del conjunt vallenc per afrontar el seu debut a la lliga Elit. Els de Manel Cazorla també esperen al davanter Sergi Folch. L’any passat al juvenil del Nàstic, arribarà a l’Alt Camp cedit pels granes.

El central esquerrà Brian Piñeiro ja és un més de la plantilla de la Unió Esportiva Valls. Provinent del Remolins-Bítem ha estat a prova les últimes setmanes entrenant amb la resta dels seus actuals companys. El tècnic Manel Cazorla, que ja l’havia dirigit a les Borges, ha avalat la seva incorporació per completar la defensa.

Pel jugador és una bona oportunitat, tenint en compte el salt qualitatiu que realitza.

TAMBÉ UN DAVANTER

Els vallencs encara incorporaran una última peça. Cazorla també vol ampliar la nòmina de davanters. Actualment només té dos especialistes. El tercer serà el golejador del juvenil del Nàstic la passada temporada Sergi Folch. El davanter arribarà cedit pels granes.

El conjunt vallenc es presentarà oficialment aquest dissabte a un quart de set de la tarda. A les set s’enfrontarà al Tortosa-Ebre.