El Ball de Vells de Valls no sortirà amb el Seguici per Sant Joan

El Ball de Vells de Valls descarta enguany la seva participació al Tomb del Poble i a la Nit de Completes acompanyant la resta d’elements del seguici festiu de la ciutat als actes centrals de la festa de Sant Joan de Valls. Els integrants del Grup del Teatre Principal volen centrar els seus esforços a preparar amb cura les set representacions de carrer que sí oferiran els dies 22 i 23 de juny, la primera de les jornades coincidint amb la mostra de balls parlats de la festa major.

VENTALL COL·LECCIONABLE

El Ball de Vells però, ja es podrà veure pels carrers abans de l’esclat festiu de la capital de l’Alt Camp. Els seus integrants han preparat un Correvelles que unirà els 14 establiments col·laboradors on enguany es podrà adquirir, per tres euros, el ventall que identifica el ball, el primer d’una nova col·lecció.

El Ball de Vells dedicarà un versot a cada establiment. L’activitat es realitzarà aquest dissabte des de deu minuts abans de les onze del matí fins a dos quarts de tres de la tarda. L’itinerari recorrerà essencialment carrers del centre històric.