Rafel Castells reivindica el vallenquisme a la Nit de Premis

Rafel Castell va instar els vallencs a reforçar la seva autoestima per fer créixer la ciutat en el marc de la Nit de Premis. Aquest és el missatge que va enviar després de rebre el guardó a Vallenc de l’Any, en la seva 40a edició. La Nit de Premis de Valls va atorgar fins a 22 guardons més.

VALLENC DE L'ANY

La seva dedicació a la ciutat amb una trajectòria de sis dècades d’implicació a la Cambra de Comerç i Indústria de Valls, els últims trenta anys com a secretari general, li han valgut el reconeixement de la capital de l’Alt Camp. Rafel Castells i París, ara ja jubilat, va recollir dissabte passat el premi al Vallenc de l’Any de mà del conseller Roger Torrent i l’alcaldessa de Valls Dolors Farré. Castells va reivindicar la necessitat de reforçar l’autoestima de ciutat per poder créixer.

PREMI A LA INICIATIVA CÍVICA

L’altre gran reconeixement de la Nit, el premi a la Iniciativa Cívica, que atorguen les entitats que convoquen la gala, va recaure en l’Associació d’Amics del Ferrocarril. Una entitat que, més enllà de la seva activitat amb maquetes de tren també reivindica i defensa la necessitat d’un transport ferroviari digne a la capital de l’Alt Camp.

En total, durant la gala es van entregar fins a 23 guardons, repartits en disset premis. Una desena d’entitats participen activament de la gala aportant els seus guardons. Per celebrar la seva quarantena edició, la Nit de Premis, va recuperar el format habitual amb sopar inclòs i va comptar amb la companyia Passabarret per amenitzar la vetllada. Per primer cop, a més, la gala es va poder seguir en directe per TAC12, la televisió pública del Camp de Tarragona.