Els Mossos desmantellen un cultiu de més de 1.400 plantes de marihuana a Valls

Els  Mossos d’Esquadra van detenir aquest dijous dos homes, de 33 i 46 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, un altre de defraudació de fluid elèctric i un tercer de tinença d’armes.

L’operatiu es va dur a terme després de confirmar l’existència d’una plantació de marihuana a l’interior d’una casa ubicada al camí de les Hortes de Valls.

mosso valls 1

Un cop a l’interior van localitzar 1.422 plantes de marihuana, de les quals prop de 300 estaven en un espai d’assecatge. També es van intervenir 59 làmpades, 3 aparells d’aire condicionat, 4 filtres, 50 transformadors, ventiladors i extractors i una arma curta de foc.

mosso valls 3

Els dos detinguts es trobaven a l’interior en el moment de l’entrada i van ser detinguts com a responsables de la vigilància i el conreu de la plantació. Un d’ells acumula fins a 15 antecedents policials.

 Els detinguts han passat aquest divendres a disposició del jutjat de guàrdia de Valls, que ha decretat l’ingrés a presó d’un d’ells i la llibertat amb càrrecs de l’altre.

La investigació continua oberta i no es descarten noves detencions.