Valls celebra 40 Nits de Premis guardonant Rafel Castells

La 40a edició de la Nit de Premis de Valls es podrà seguir en directe per Tac12. Aquest dissabte Valls reconeix i homenatja personalitats destacades del seu teixit social i econòmic. Enguany el guardó principal recaurà en Rafel Castells, secretari de la Cambra de Comerç durant els últims tres anys.  L’acte s’iniciarà a dos quarts de nou del vespre.

Rafel Castells i París rebrà aquest dissabte el principal guardó de la Nit de Premis de Valls. El Vallenc de l’Any vol reconèixer en aquest cas la trajectòria de més de trenta anys com a secretari de la Cambra de Comerç, ara honorari. Més enllà del càrrec professional l’homenatge es concentra en l’aportació de Rafel Castells ha fet, especialment, per la promoció de la seva ciutat. Ell és un dels artífexs de la recuperació de la Firagost, la Setmana Santa Vallenca  o els Tres Tombs, així com un dels impulsors de la Gran Festa de la Calçotada.

En les seves últimes edicions, el premi del Vallenc de l’Any reconeix trajectòries, però no sempre ha estat així. Tot i això, quaranta anys després de la primera edició del premi instaurat pel setmanari El Pati, una part del seu objectiu segueix vigent.

EN DIRECTE PER TAC12

L’embrió del premi del Vallenc de l’Any va derivar en pocs anys en la Nit de Premis de Valls. actualment són nou les entitats que hi convoquen premis. En total es lliuraran 23 guardons en una gala que es podrà seguir en directe per Tac12. La presentaran Marta Ferré i Carles Cortés i comptarà amb l’animació de la companyia vallenca Passabarret. La cita, que enguany recupera el format amb sopar inclòs, serà aquest dissabte a dos quarts de nou del vespreal Centre Cultural de Valls.