La UE Valls es queda sense el premi de la Copa tot i golejar el Cambrils 6-1

Golejada sense premi final de la UE Valls, que es va quedar a les portes de quedar com a segon millor classificat de 1a Catalana i poder jugar la Copa del Rei la temporada vinent. Els vallencs necessitaven golejar al Cambrils i esperar que el Rubí no guanyés el seu partit davant el Llefià. La primera de les opcions de la carambola es va complir amb el triomf per 6-1 davant el Cambrils, però el Rubí va guanyar també 3-1.

Davant el Cambrils, la sensació en tot moment va ser la de què el conjunt Manel Cazorla hagués pogut marcar tots gols que necessités, tot i la diana inicial dels visitants, que van aprofitar una errada de Jose. El duel va ser un atac i gol constant dels vallencs que a la mitja part ja guanyaven per 4-1 en una gran actuació coral davant un Cambrils resignat. El resultat, per ocasions, fins i tot, encara hauria pogut ser molt més contundent. Just iniciar-se la segona meitat Xavier Toldrà va situar el 5-1. En aquell moment, però, el Valls ja sabia que el Rubí empatava a 1 gol. Poc després amb el segon dels del Vallès Occidental els locals van baixar la intensitat. Ricard de Antonio va tancar el marcador al Vilar en un any espectacular.

Ara toca gaudir-ho i celebrar-ho. I en uns dies, començar a preparar i pensar amb la Superlliga Catalana de la temporada vinent.