L'última bala vallenca per classificar-se per la Copa

Apurar fins a la més mínima opció és la consigna de Manel Cazorla al seu vestuari abans de l'últim partit de la temporada. I és que la Unió Esportiva Valls veu com la classificació per a la Copa del Rei de l'any vinent és francament impensable, però no impossible. Tot plegat perquè els blanc-i-vermells han acabat la lliga justos de forces i no depenen d'ells mateixos per ser el millor segon de Primera Catalana i classificar-se per a la competició del KO.

Si el Valls vol ser equip de la Copa 2023-2024, primer ha de guanyar al Vilar el Cambrils Unió, i de golejada. Després, i aquí és on resideix la clau de tot plegat, és esperar que el Rubí, del grup 2, perdi el seu partit contra la Unificació Llefià, un equip que es juga poder classificar-se per la nova Superlliga Catalana. Amb tot, els de l'Alt Camp necessiten el suport de la seva afició per eixugar una diferència de tres punts i quatre gols a l'average amb el Rubí.

PRECEDENT OPTIMISTA

Pel que fa al seu partit i deixant de banda el Rubí, el Valls com a mínim pot ser optimista. En la primera volta, els de Manel Cazorla van guanyar a Cambrils per 0-6. L'últim partit de la temporada per als vallencs serà en horari de jornada unificada per als tres grups de Primera Catalana: dissabte a les 17 h.