Objectiu: Copa del Rei

Jugar la Copa del Rei de l'any vinent és el principal incentiu per a la Unió Esportiva Valls en les dues jornades que queden a Primera Catalana. Els de l'Alt Camp tenen la segona plaça virtualment assegurada, però amb això no en tenen prou, perquè necessiten ser el millor segon d'entre els tres grups de la categoria per obtenir el bitllet.

Els de Manel Cazorla necessiten guanyar els dos partits que queden i esperar. El Valls no cal que miri al grup 1 de la lliga, però sí que haurà d'estar ben atent a com acaba el grup 2. Les opcions passen per una punxada del Rubí. Els vallesans tenen tres punts més que els de l'Alt Camp i millor gol average i tenen per davant dos compromisos contra equips que encara es juguen alguna cosa: el Turó de la Peira lluita per evitar el descens i l'Unificación Llefià per ser equip de Superlliga.

GUANYAR A ASCÓ, OBLIGATORI

Abans de tot, però, els vallencs han de ser la seva part. Aquest cap de setmana, victòria obligatòria al camp de l'Ascó; els de la Ribera d'Ebre arriben al duel com a dotzens classificats i amb bona dinàmica, ja que des de finals de febrer només han perdut dos partits. En la primera volta, al Vilar, el Valls es va imposar per 2-1L'Ascó-Unió Esportiva Valls es jugarà aquest dissabte a les sis de la tarda.