Valls incorpora més d'un milió d'euros al pressupost

L’Ajuntament de Valls incorporarà més d’un milió d’euros provinents del romanent a diferents partides incloses en el pressupost aprovat definitivament en ple extraordinari i en plena campanya electoral. És la sisena modificació pressupostària impulsada pel govern de Junts i Esquerra.

Aquesta última contempla accions de manteniment i neteja extraordinàries d’edificis municipals. Inclou també 100.000 euros per eixugar el romanent negatiu de l’Escola de Música i incrementar les partides de personal. Entre altres, desvia també 200.000 euros per a la futura construcció del nou equipament a Ca Padró, 120.000 euros per a la millora de l’accessibilitat al Museu Casteller per poder explotar l’espai de la seva terrassa, i 65.000 euros per adequar la pista d’atletisme a la normativa competitiva actual.

Tot i la justificació, els socis de govern es van quedar sols en l’aprovació del modificat. L’oposició hi va votar en bloc en contra. El PSC va criticar una vegada més el grau d’execució dels projectes engegats aquest últim mandat, que han fet créixer excessivament el romanent.

35 MILIONS DE PRESSUPOST

El modificat de crèdit va precedir una aprovació definitiva del pressupost de 2023 que també va comptar amb el vot en contra de tota l’oposició. El govern va tombar les al·legacions presentades al document que fixa en 35 milions el pressupost de l’Ajuntament. PSC, CUP i Ciutadans van criticar de nou el retard amb què han arribat els números.