Guanyar, més vital que mai

Nova prova de foc per a la Unió Esportiva Valls si vol continuar amb opcions de pujar de forma directa a Tercera Federació. Els de Manel Cazorla reben al Vilar el Can Vidalet; els d'Esplugues de Llobregat no són un rival qualsevol, i és que ocupen la quarta plaça del grup 3 de Primera Catalana. El Can Vidalet encara no té l'accés a Superlliga garantit, però ho té força ben encaminat. Ha de ser en aquestes últimes vuit jornades quan ho ha de certificar.

Per tots aquests motius no ho tindrà gens fàcil el Valls per endur-se els tres punts, i més tenint en compte que el Reddis juga a casa contra el cuer. Per tant, més vital que mai guanyar aquest cap de setmana al Vilar, també per continuar marcant diferències amb uns perseguidors que no s'acaben de desenganxar.

 JUGUEN DIUMENGE A LES 16.30 H

El Valls tampoc li té la mida presa al Can Vidalet. En el partit de la primera volta, els de Manel Cazorla van rascar un punt de la seva visita al Baix Llobregat. L'empat a 1 va arribar a la recta final del partit, amb un gol vital d'Aitor Serrano al minut 79. El tècnic vallenc té clar que guanyar al Vilar passa per fer un millor partit que el de principi de temporada.

Per si no hi havia prou dificultat afegida, els blanc-i-vermells arriben al partit amb força baixes: Eric, Gómez, Riki de Antonio i Joel Coch. El Valls-Can Vidalet es jugarà diumenge a les 16:30 h.