La UE Valls, amb el seu golejador sancionat, visita el Sarrià

Al partit de la primera volta al camp del Vilar contra el Sarrià el davanter blanc-i-vermell Aitor Serrano va marcar tres gols. No podrà repetir. El golejador vallenc cau de la convocatòria pel desplaçament a Barcelona per sanció.

La Federació l’ha castigat amb un partit després de la seva expulsió el passat cap de setmana amb vermella directa. L’absència del referent ofensiu de la Unió Esportiva Valls no preocupa però excessivament al tècnic Manel Cazorla. Amant dels canvis a les alineacions, sap que el protagonisme golejador està repartit, i en una setmana en què recuperarà el lesionat Gómez, tindrà on escollir en una plantilla que encara es manté a l’espera del retorn del seu capità.

Els vallencs ja van superar amb solvència el Sarrià al Vilar, 4 a 2. Però ni aquest precedent ni la situació del conjunt barceloní a la taula, només un punt per sobre les places de descens, han de servir per relaxar-se. Ho adverteix el tècnic Manel Cazorla, que insisteix en què les dimensions reduïdes del camp del Sarrià convidaran a un partit intens.

Els vallencs defensen el lideratge que comparteixen ara amb el Reddis i tenen a tocar el primer objectiu de la temporada: assegurar-se una de les places per la futura superlliga. Ara mateix tenen un coixí de catorze punts que els apropa a l’objectiu, però volen seguir sumant i allargar una ratxa de deu partits consecutius sense perdre. El Sarrià-UE Valls es jugarà aquest dissabte a les sis de la tarda.