Tornar a guanyar fora per mantenir les opcions de play-off

 

Que el Valls és un dels millors visitants del seu grup a la Lliga EBA no se li escapa a ningú; continuar-ho sent ha de ser el pilar sobre el qual es fonamentin les opcions de disputar el play-off d'ascens quan acabi la lliga regular, d'aquí a nou jornades.

La distància amb el Barça B, segon classificat i equip que marca el tall, és prou estreta: només dos partits. És una diferència salvable d'aquí a finals d'abril, però a banda dels blaugranes, també han de fallar tant el Roser, tercer, com el CBT, cinquè; amb el Valls, tots tres conjunts estan igualats amb 10 victòries i 7 derrotes.

Els de Víctor Neila van arrencar el curs de forma fulgurant com a visitants, amb sis victòries en sis partits. El ple absolut de triomfs, però, s'ha esguerrat amb els dos darrers duels a domicili, quan els vallencs han ensopegat en les visites a l'Olivar i el Santfeliuenc, líder indiscutible.

ES VEURÀ LES CARES AMB L'ES CASTELL

Per redreçar la tendència i reafirmar-se com a un visitant temible per a qualsevol equip, el Club Bàsquet Valls ja mira cap al partit d'aquest dissabte a la pista de l'Es Castell, un rival, a priori, assequible i que es debat entre el descens directe, el play-out i la salvació. Amb tot, toca recuperar la bona dinàmica fora de casa.

Si bé és evident que el bon rendiment lluny de l'Alt Camp ha donat ales als de Neila i els ha permès flirtejar amb el play-off, les opcions de pujar també passen pels partits al Joana Ballart. El Valls, doncs, té entre cella i cella continuar creixent a casa, com ja ve fent darrerament, i que la tendència com a local es consolidi tant com el paper fet fins ara com a visitant.