UE Valls - Martorell (2-0)

El líder tampoc falla davant la seva gent i defensa amb solvència la plaça d'ascens a la Tercera RFEF. Els de Manel Cazorla s'escapen a dos punts d'un Reddis que només ha empatat contra el Santboià i al Municipal. Ha sigut la segona jornada de la segona volta competitiva.

No sempre es pot guanyar fàcilment, millor dit, gairebé mai. Si en l'anada el Martorell va sorprendre emportant-se el triomf per 3 a 0, aquest cop ha suportat el 0-0 fins a l'equador de la segona part i quan l'encert de Ricard Nogueira per partida doble ha deixat el bon sabor de la victòria a la capital de l'Alt Camp. El davanter ha aconseguit materialitzar les dues dianes en poc marge de temps, en els minuts 62 i 64. La llauna s'ha obert amb un cop de cap dins l'àrea petita i connectant un còrner iniciat des de l'esquerra; el segon, mitjançant la pressió en zona de tres quarts i on Aitor Serrano recupera la pilota i assisteix al seu company. 

Així, l'aturada pel Carnaval de la setmana que ve serà més que satisfactòria per als de Manel Cazorla, ja que han defensat amb solidesa la primera posició una setmana més. Mentre que el campió de Primera Catalana pujarà a la Tercera RFEF, del segon al cinquè tindran plaça a la futura Superlliga Catalana, el nou referent del futbol català. La resta, patirà un o dos descensos tècnics.

La competició es reprendrà el 25 de febrer i quan la Unió Esportiva Valls viatjarà al camp del filial del Prat (19.45 hores), a qui va superar en l'anada per 2 a 0.  

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/martorell-cf-a