L'escull més dur de l'EBA

Un dels pocs equips que ha fet almenys "suar" el Santfeliuenc el present curs és el Club Bàsquet Valls, que va arribar amb opcions a les acaballes del duel al Joana Ballart. En qualsevol cas, estrany és el dia que el líder de la Lliga EBA no troba el mode de controlar els oponents per imposar-se amb certa comoditat. Així, disposa de cinc triomfs de diferència respecte al CBT i al mateix CB Valls, els primers dels candidats que quedarien fora del "play-off".

El Santfeliuenc només ha perdut un cop i curiosament va ser a casa, contra el Navàs. Tota la categoria coincideix a definir-ho com a un accident puntual dels que sempre poden sorgir al llarg d'una dilatada campanya. A les seves files hi ha un vell conegut del territori perquè va defensar els colors del CBT: Jaume Zanca.

Desfent-se de l'Esparreguera, els de l'Alt Camp van deixar enrere la ratxa de dues derrotes, però cal continuar endavant per mantenir-se a prop d'un Barça B dos partits per sobre.

David Loras ja ha superat les molèsties que el van deixar fora la jornada anterior i caldrà veure si Guillem Fàbregas arriba a punt per a un compromís a domicili que començarà diumenge a les 12 hores