No succeirà com a Martorell

Primer partit a casa d'una segona volta de la Primera Catalana que va començar a la perfecció al Catllar i on la UE Valls va defensar amb solvència el lideratge a la categoria. Però la memòria ha de servir als de Manel Cazorla perquè retrocedir mitja campanya és topar amb un dels instants més foscos de la dolça temporada vallenca.

El Martorell va guanyar per 3 a 0, tot i que ara tan sols sovinteja la part mitjana de la taula, amb certes opcions d'endinsar-se en la zona d'ascens a Superlliga Catalana. Curiosament, l'aspecte que crida l'atenció dels barcelonins no és pas l'atac sinó la defensa, ja que reben prop d'un gol per jornada, amb millors registres que la mateixa UE Valls.

La UE Valls suma tants punts com el Reddis, el segon, i acumula 10 d'avantatge respecte al primer dels clubs que quedaria fora, fins i tot, de l'ascens a Superlliga. Malgrat els excel·lents números, Cazorla no mira cap a la Tercera Federació, sinó cap a la sisena plaça.

A banda de la UE Valls - Martorell de diumenge a les 16.30 hores, molt pendents del Reddis - Santboià, que començarà a les 17 hores.