Daniel Garcia sedueix el jurat en la primera gala d'Objectiu Paki

Cantant un dels temes més coneguts d'Aretha Franklin, es va estrenar Daniel Garcia sobre l'escenari d'Objectiu Paki. El representant del Camp de Tarragona al concurs musical va actuar amb una col·laboració molt especial: les seves coristes eren dues companyes de competició.

Entre el públic, amics i també familiars. De fet, qui va voler viure aquesta primera gala en directe al costat del jove vallmollenc va ser el seu avi.  Van ser tres minuts d'actuació que van seduir el jurat del programa.

Un jurat que salvava tres participants, entre els quals no es va sentir el nom del Daniel Garcia. Malgrat això, i encara amb cinc places disponibles per passar a la següent gala, l'audiència va fer costat al candidat de TAC12 amb un 17,19% dels vots.

Va ser la tercera proposta més popular entre el públic d'Objectiu Paki que el va escollir entre més de 3.000 vots recollits. Són les primeres passes d'un jove talent de l'Alt Camp que trepitjarà de nou l'escenari de Cardedeu el pròxim dissabte 18 de febrer en una gala en directe que arrencarà a les 10 del vespre i en què s'escoltaran les millors cançons dels anys 90.