El Catllar - UE Valls (1-4)

La UE Valls defensa amb solvència el flamant lideratge de la Primera Catalana i continua en plaça d'ascens a Tercera RFEF. Els de Manel Cazorla reaccionen al gol de l'empat i golegen a les acaballes un dur veí futbolístic com el Catllar, que el curs anterior va endur-se els dos enfrontaments i que en l'anada de l'actual va dificultar les coses al Vilar.

Joel Coch ha sigut l'home de la jornada amb dos gols, el del 0 a 1 i el de l'1 a 2. Ell ha connectat amb el cap una sacada de còrner des de l'esquerra per avançar inicialment el seu equip (19'). Un parell d'ocasions posteriors, la primera d'elles de Xavi Toldrà i que s'estavella en el pal, podrien haver gairebé sentenciat el duel, que no ha experimentat canvis fins a més enllà del descans. 

Pocs secrets hi ha entre la UE Valls i El Catllar, tampoc entre molts jugadors que han compartit samarreta temporades anteriors. És el cas de Ramon Miranda, ara al Baix Gaià i autor de l'empat (56'), aprofitant l'acció individual d'Arnau Ollé des de la banda dreta i que es desfà amb encert de la defensa, endinsant-se dins l'àrea vallenca. Han sigut els moments més perillosos dels locals, que han continuat aproximant-se als pals de José Luis Ruiz amb perill.

La resposta clara, però, l'ha tingut una altra vegada Joel Coch i gairebé igual que abans: còrner des del cantó contrari, la dreta, i una rematada de cap per avançar la UE Valls (67'). 11 minuts més enllà, Albert Plana ha sentenciat amb un xut pròxim al punt de penal. 

Els grocs s'han quedat amb un home menys a les acaballes per expulsió de Rull i els visitants han rubricat la jornada des de la pena màxima i mitjançant Jordi Aumatell (89'). Així, tot continua igual perquè el Reddis, segon i igualat a punts, tampoc ha fallat. 

És l'inici d'una segona volta que avançarà diumenge i a casa contra el Martorell. Ara ja són 10 els punts d'avantatge respecte al primer dels oponents que ni tan sols pujaria a la futura Superlliga Catalana.

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/el-catllar-ce-a/1cat/valls-ue-a