El derbi més incòmode per a la UE Valls

Entre la UE Valls i El Catllar hi ha 16 punts de diferència, gairebé tants com els que han sumat els del Baix Gaià, 17. Mentre que uns encapçalen la taula i ocupen la plaça d'ascens a Tercera RFEF, els altres contemplen de reülll la zona de perill pel descens. Però això és un derbi i és també estadística: l'anada, 2 a 1 a favor dels de Manel Cazorla, que van capgirar el partit més enllà de la represa. El curs anterior, la UE Valls va perdre els dos compromisos disputats.

Moment interessant no tan sols per l'atractiu i rellevància del partit, sinó també per contemplar com rendeix la UE Valls ara que s'ha situat al capdavant de l'ampli ventall de candidats per pujar. El Reddis l'iguala a punts, però són els de l'Alt Camp els qui pujarien al futbol estatal, ara per ara.

El Catllar, per la seva banda, ha sofert dues derrotes consecutives, una d'elles davant el mateix Reddis i en un duelon anava guanyant per 0 a 2. El Catllar - UE Valls es jugarà diumenge a les 12 hores sense Èric Martí i Sergi Gómez.