Cambrils Unió - UE Valls (0-6)

La Unió Esportiva Valls aprofita l'empat del Reddis per situar-se al capdavant de la Primera Catalana, ocupant l'única plaça que permetria pujar a la Tercera RFEF just quan s'acaba la primera volta del campionat. Així, els de Manel Cazorla arriben a l'equador de la campanya en una situació més que positiva, igualats a punts amb uns reusencs que han empatat a 2 a Martorell. 

Contra el Cambrils Unió, acabat de pujar i tercer per sota amb tan sols tres victòries de 15 possibles, la UE Valls no va deixar cap opció per a la sorpresa, ja que en els primers 10 minuts ja guanyava per 0 a 3. La resta va ser un autèntic passeig que van fer possible els gols de Ricard Nogueira, Xavi Fabra, Sergi Palau, Arnau Miró, Aitor Serrano i Carles Roura. 

Si els de l'Alt Camp haguessin mantingut l'infernal ritme ofensiu de l'arrencada, el resultat final hauria sigut molt més escandalós: 0 a 5 quan quedaven encara gairebe 70 minuts de derbi a Cambrils. El calendari de partits portarà el nou líder de la lliga al Catllar, un altre veí, diumenge que ve i a les 12 hores. Ara ja són vuit punts els d'avantatge respecte al primer dels oponents que no aconseguiria plaça en la futura Superlliga Catalana.

Fitxa del partit: 

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/cambrils-unio-ce-a/1cat/valls-ue-a