UE Valls - Ascó (2-1)

Pacient l'equip de Manel Cazorla per tirar endavant un derbi que havia marxat al descans en igualtat i que  ho deixa tot igual, amb el Reddis al capdavant de la Primera Catalana amb dos punts més. 

La cara i la creu del futbol territorial, mentre que els de Manel Cazorla aspiren a tot, l'Ascó és penúltim i no ha sumat cap punt a domicili tot i ser un dels acabats de baixar de Tercera RFEF. Superiors teòricament, els vallencs s'han avançat als 11 minuts i gràcies a Aitor Serrano, que ha tret profit d'una imprecisió defensiva ebrenca.

Amb alguna aproximació per ampliar distàncies, la UE Valls no ha liquidat el duel territorial de primeres i i l'Ascó ha sigut capaç d'assolit l'empat 20 minuts abans del descans i mitjançant un espectacular xut per l'escaire d'Emmanuel Jerez i des de 30 metres de distància. Ha sgut la millor estona de futbol visitant, amb alguna ocasió posterior que no ha permès, però, capgirar el resultat.

Ja a la segona meitat, Aitor Serrano ha col·locat per davant un altre cop els locals després de connectar una centrada des de l'esquerra que acaba als seus peus i dins l'àrea petita de l'oponent (49'). La jornada s'ha torçat de dalt a baix per a l'Ascó, amb un home menys des del minut 62 per la doble groga a Facundo Garcia. Malgrat això, el tercer gol de la UE Valls no s'ha produït i qualsevol acció aïllada podria haver canviat notablement el signe del cap de setmana al Vilar.

D'aquesta manera, la taula no experimenta canvis importants i els de l'Alt Camp es mantenen en plaça d'ascens a la Superlliga Catalana; els perseguidors principals, per la seva banda, tampoc han fallat. Diumenge que ve (18 hores), un altre derbi al camp del Cambrils Unió. 

Fitxa del partit:

https://www.fcf.cat/acta/2223/futbol-11/primera-catalana/grup-3/1cat/valls-ue-a/1cat/asco-fc-a