El SESE ja sap què és guanyar al Joana Ballart

L'Alt Camp basquetbolístic arrenca el 2023 contra el SESE i a casa, amb el desig de ser tant o més regulars que durant el tram d'inici de la Lliga EBA. Més enllà de les primeres jornades en què el Valls va patir justament a casa, la línia de joc i resultats va ser ascendent, malgrat la punxada contra el CBT i en el derbi previ a l'aturada nadalenca.

Dues victòries per sota del "play-off", res és descartable, especialment ara que el Barça B ha vist marxar algun dels seus efectius i sembla menys "intocable". Però les lligues es fan bones o dolentes en duels com el pròxim, contra un SESE que lluita per no descendir. En un context classificatori molt similar, els visitants van emportar-se la victòria del Joana Ballart el passat mes de febrer i enmig de les Decennals. Només han aconseguit, però, un triomf fora de casa aquest curs.

El Santfeliuenc encapçala l'EBA tres victòries per damunt i és el gran favorit a continuar viu enguany. A l'espera dels duels directes que poden acostar o allunyar el CB Valls a la segona posició, és més productiu pensar en el dia a dia que anar més enllà. Així, la intenció és allargar la campanya molt més que l'anterior i quan les lesions van evitar que l'equip aspirés a tot fins a les últimes jornades.

Adrià Trouvé no va jugar a Navàs dies enrere per molèsties a l'esquena i en el triomf dels de Víctor Neila. L'objectiu és recuperar-lo a temps de cara a un Valls - SESE que s'iniciarà dissabte a les 18 hores.