Santfeliuenc - UE Valls (1-1)

La UE Valls salva un punt al camp d'un dels diversos rivals directes per l'ascens a Tercera RFEF i a Superlliga Catalana. És l'inici del 2023 dels de Manel Cazorla, dos punts per sota del líder, el Reddis, que ha guanyat.

Adrià ha avançat els locals quan només s'havien jugat nou minuts mitjançant un cop de cap des de dins l'àrea petita. Jordi Aumatell, però, ha igualat el partit cinc minuts després de la represa i picant la bola per sobre del porter del Santfeliuenc.

Es desfà així la igualada al capdavant de la Primera Catalana, ja que el Reddis s'ha desfet de l'Ascó (1-0) i torna a ser líder en solitari. Diumenge que ve (17 hores), la UE Valls es desplaçarà al camp del Vilanova quart per sota i que encadena cinc derrotes.