L'hereu del Reus Deportiu

No és casualitat que jugui al Municipal de Reus perquè és, literalment, la referència del futbol masculí a la capital del Baix Camp i després de la desaparició del Reus Deportiu. El Reddis avança amb pas ferm a Primera Catalana tot i que acaba de pujar. L'objectiu, però, és exactament el mateix: ascendir un altre cop i, si és possible, fer-ho a la Tercera RFEFi no pas a la futura Superlliga Catalana.

Els de Marc Carrasco encadenen quatre victòries, només han perdut un partit de 10 i vesteixen de roig-i-negre, no de blanc-i-blau com històricament. La marca "Reus" va ser un atractiu estival per a molts jugadors del territori que van veure amb bons ulls apostar per aquest projecte i no pas per altres com el de la mateixa UE Valls.

Malgrat el potencial indiscutible dels visitants, la UE Valls se situa  a tan sols un triomf de distància; és a dir que podria acabar el 2022 igualat amb el rival d'aquest cap de setmana. El millor atac, el vallenc, contra la defensa més segura, la del Reddis, en un xoc d'estils o n podria ser el visitant qui assumeixi el pes del joc.

Sense el lesionat Ricard Nogueira, la UE Valls - Redis es disputarà aquest diumenge a les 12.30 hores i el narrarem en directe tant a TAC12 com al web d'aquesta casa, tac12.tv.

Foto de portada: Jordi Coll.