La incomoditat de visitar un cuer que no guanya

Cada vegada queda menys perquè el Molins s'emporti un partit de l'actual Primera Catalana. És, possiblement, una frase repetida per cadascun dels entrenadors que s'han creuat amb aquest equip els últims temps i després de nou compromisos. Amb dos empats i set derrotes, el Molins de Rei  marca menys de mig gol per setmana i en rep dos. 

Les estadístiques són les que són, pèssimes, però el sabor de boca deixat per la Unió Esportiva Valls l'últim dia que va jugar no va ser l'idoni. El 0 a 3 contra el Viladecans va suposar caure per primer cop al Vilar, però no va estroncar la confiança d'un Manel Cazorla recelós del pròxim oponent. 

Els de l'Alt Camp ocupen l'última posició que permetria ascendir a la futura Superlliga Catalana, mentre que l'única plaça d'ascens queda sis punts per sobre. El líder és el Reddis, amb un partit més, i que el dia 18 passarà justament per Valls. El Molins de Rei no rasca res de profit des de la jornada 3, amb sis ensopegades consecutives. 

Ricard Nogueira està descartat per una lesió als isquiotibials que impedirà la seva alineació de cara al Molins de Rei - UE Valls de diumenge a les 12 hores