El millor CB Valls de la temporada

El Club Bàsquet Valls més regular del curs no jugarà aquest dissabte, tampoc diumenge perquè l'EBA s'atura fins al dia 17 i amb el derbi al Joana Ballart davant el CBT. Comptar amb un petit espai de respir pot ser positiu per als de l'Alt Camp, ja que permetrà assaborir la ratxa de cinc partits victoriosos des que van perdre davant l'Es Castell a finals d'octubre.

És, segurament, el CB Valls que més s'assembla als desitjos del seu tècnic. En qualsevol cas, la línia de joc mai va ser preocupant, arribessin o no els resultats de manera regular.

No competir en uns quants dies facilitarà la reincorporació de Guillem Fàbregas, absent d'última hora a Igualada per lesió, però que no tindrà problemes per jugar la setmana que ve contra el Club Bàsquet Tarragona. També incrementarà el temps de treball del base Jordi Llagostera, en dinàmica competitiva des de fa dues jornades.

El Santfeliuenc lidera en solitari l'EBA amb dues victòries més que els vallencs. El "play-off" queda una per sobre, amb el Barça B com a segon. Neila creu que l'actual líder és el favorit. El CB Valls - CBT es jugarà el dia 17 una mica més tard de l'habitual, a les vuit del vespre.